Voeselbank

schermafbeelding-2016-10-10-om-15-42-00

Met dit bericht wens ik iedereen nogmaals attent te maken voor de geplande voedselbank actie van donderdag 13 t.e.m. woensdag 19 oktober. Onze mentor Guy tesamen met zijn rechterhand Roger staan mede in voor de voorbereiding van deze actie.

Eén van de openstaande punten betreft de deelname. In bijlage het schema met de huidige invulling van de verschillende tijdstippen. Zoals je kan zien zijn er voor een aantal momenten nog geen namen ingevuld. Bij deze een warme oproep aan diegenen die zich nog niet hebben opgegeven om ook hun steentje bij te dragen. Dank daarvoor.

Guy zal gedurende de vergadering van volgende week dinsdag een laatste update informeren.

Met vriendelijke groeten,
Wim

deelname-voedselbank-2016

Tags:

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet, maar laat een bericht na en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Sending

©2022 LIONS CLUB GHENT SEAPORT a member of Lions Club International

Log in with your credentials

Forgot your details?