Petanque-tornooi

schermafbeelding-2016-10-20-om-09-57-16

Op Donderdag 23 Maart 2017 organiseren we weer een Petanque-avondtornooitje in de Petanque-club ”Schorpioen” in de Botestraat ,98 A in Wondelgem.
Rekening houdend met het aantal beschikbare speelbanen is het maximum getal spelers 72.
Die 72 spelers zullen worden ondergebracht in 4 groepen ( 1, 2, 3 en 4)
Het tornooi zal worden betwist tussen 18 ploegen, elke ploeg uit 4 spelers (speelsters) bestaand.
De groepen 1, 2, en 3 bevatten 4 ploegen.
De 4-de groep bevat zes ploegen.
Vanaf 19h stipt die donderdagavond wordt een schiftingsronde gespeeld. De ploegen (A, B, C,en D) behorend tot de groepen 1 , 2, en 3 spelen drie wedstrijden in die eerste ronde, en elke wedstrijd voor 10 punten.
De ploegen ondergebracht in groep 4 spelen binnen die groep 5 wedstrijden, telkens voor 7 punten per wedstrijd.
Na die schiftingsronde geniet iedereen van een goed en gezellig etentje, waarna het tornooi uitgespeeld wordt , eerst door twee halve finales tussen de winnaars van groep 1 en groep 3, en de winnaars van groep 2 en groep 4.
En tot slot dan de finale tussen de twee winnaars van de halve finales.
Het is de bedoeling dat in elke ploeg een lid van een Lionsclub opgenomen is. De overige drie spelers hoeven geen lionslid te zijn, het kunnen vrienden, vriendinnen, gasten zijn die komen meespelen.
We vragen een inschrijvingsbedrag van 38 Euro (deelname als speler, deelname aan de maaltijd, 4 drankconsumptiebonnetjes en een Azalea-bloemetje zijn daar in begrepen)
Er zal plaats zijn voor 6 tot 8 mensen die wensen deel te nemen aan de maaltijd en die dus niet komen meespelen. Aan hen vragen we 28 Euro (maaltijd en 4 drankconsumptiebonnetjes inbegrepen)
Die bedragen graag toch een veertiental dagen voor 23 Maart op de rekening van Lions Club Ghent Seaport storten met de vermelding Petanque-tornooi 23/03/2017; Rekening:
IBAN BE 57 6711 1392 2935 BIC EURBBE99 van L.C. Ghent Seaport
Jackie Gillis (Tornooidirecteur)