ZALMACTIE 2016

Elk jaar brengt Lions Club Ghent Seaport verse, gerookte, handgesneden Schotse zalm rond de Kerst- en Nieuwjaarsdagen tot bij U thuis.

Dit kadert in de fundraising actie ter ondersteuning van onze sociale werken rond kansarmoede, zorg voor minderbedeelden en andere noden in

onze eigen regio.

Uw aankoop helpt ons anderen te helpen, wat U in deze feestperiode ook een goed gevoel van solidariteit geeft.

Niet alleen verbruikt U in deze periode ongetwijfeld gerookte zalm aan de feestdis, maar U kan hiermee ook familie, vrienden, kennissen en

zakenrelaties een gewaardeerd en sociaal geëngageerd geschenk bezorgen. Uw geschenk getuigt ook van Uw gul hart!

Aanbod

De zalm wordt vanuit Schotland bij onze leverancier in Oostende geleverd, waar hij gerookt wordt op beukenhoutschilfers, handgesneden en

vacuüm verpakt en gepresenteerd in onze Lions geschenk verpakking. Dit ganse proces wordt in de kortst mogelijke tijd uitgevoerd.

Er worden twee gewichtsklassen aangeboden : de ‘kleine’ verpakking ( 550 à 750 gram) en de ‘grote’ verpakking ( 850 à 1100 gram).

Dergelijke aanbieding kan U moeilijk laten voorbij gaan, te meer omdat onze formule borg staat voor een uitstekende kwaliteit aan een

voordelige prijs van 47 €/kg.

U kan deze zalm meerdere dagen in de koelkast en zelfs tot één jaar in de diepvries bewaren, indien de verpakking niet geopend wordt. ( de

houdbaarheidsdatum wordt op de verpakking vermeld).

Waarom bij ons bestellen, waarom is onze zalm beter?

In de feestperiode rond Nieuwjaar vind U overal gerookte zalm. Onze zalm is echter van topkwaliteit. Schotse zalm heeft een natuurlijker

smaak en door de vangst en verwerking juist net vóór de levering uit te voeren wordt een topkwaliteit bekomen. Dank zij de inzet van onze

Lionsleden kunnen wij de verdeling en levering aan huis zo snel gedaan krijgen.

Bovendien wordt deze gerookte zalm voor u door professionelen volgens de strengste kwaliteitsnormen met de hand voorgesneden wat de smaak en

kwaliteit nog meer uitzonderlijk maakt. Deze ambachtelijke verwerking zorgt voor een verfijnde smaakervaring. Door de heen en weergaande

beweging van het snijmes worden de oliën in de zalm aan de oppervlakte van de zalmsnede gebracht. Elke zalmsnede wordt door een tussenblaadje

van de andere gescheiden, zodat dit effect achteraf niet verloren gaat. Bij machinaal snijden (op -4°C ) gebeurt deze olieafscheiding veel

minder , wat een beperkter aroma geeft dan de handgesneden zalm.

Ziedaar waarom U niet hoeft te twijfelen….

Uw aankoop helpt ons anderen te helpen !

Contacteer ons

We zijn er momenteel niet, maar laat een bericht na en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Sending

©2021 LIONS CLUB GHENT SEAPORT a member of Lions Club International

Log in with your credentials

Forgot your details?