Nieuwe website

schermafbeelding-2016-10-10-om-15-04-34

Beste Lions,

Met vreugde melden we u dat onze langverwachte website de vereiste vooruitgang boekt.
Héél snel verwachten we deze voor jullie beschikbaar te maken zodat we alle informatie met elkaar op een efficiënte wijze kunnen delen.
Hierbij enkele interessante features: agenda beheer en integratie, algemene nieuwtjes en persoonlijke nieuwsposts, centraal aanmelden voor de bijeenkomsten, overzichtelijke fotogalerij, overzicht leden met uitgebreide multilevel info, overzicht van onze clubgeschiedenis, interne organisatie en nog veel meer.
We hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij omtrent de nieuwe evolutie die zal leiden tot een grotere betrokkenheid en activatie van onze deelname binnen onze mooie club !